English Kurdi Türkçe
251 93 00

Temmuz Ayı Meclis Toplantı Duyurusu

29.06.2017

T.C.
DİYARBAKIR BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞININ
İ L A N I D I R

Belediyemizin  Temmuz - 2017 Meclis Toplantısı, 03 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat: 10.00\'da Ana Hizmet Binamız Meclis Toplantı Salonunda yapılacak olup, gündem maddelerinin ilişikte sunulduğu hususunu;

Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

EK  : Meclis Gündemi (1 Sayfa)                                                     

 Birsen KAYA AKAT

  Belediye  Başkanı

 GÜNDEM                 : 

Açılış Konuşması

1-Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün, 28/06/2017 tarih ve 381 sayılı” Spor  Kulubü’ne Nakdi Yardım“a ait  yazının görüşülmesi.  

2-Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 21.06.2017  tarih 325  sayılı “ Kredi’ konulu yazıya  ilişkin yazılı önergenin  görüşülmesi.

3- Meclis Üyelerinden, Felat ÖZSOY ve Nevriye ÇUR   imzalı “Belediyemiz  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün  yaz dönemindeki  çalışmaları’nın incelenip araştırılması” na ilişkin Eğitim ve Kültür  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi. 

4-Meclis Üyelerinden, Perihan AKTAŞ ve Veysi KUZU imzalı “Belediyemiz Spor kulübü Erkek Basketbol alt yapısının çalışmalarının araştırılıp incelenmesi”ne  ilişkin  Gençlik ve Spor Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

5-Meclis Üyelerinden, Selahattin ÖZDEMİR ve Nezire BARAN imzalı “Belediyemizin 2017 yılı içinde yapmış olduğu asfalt, parke taşı, kaldırım ve mahalle yollarının  miktarı ve belediyemize maliyetinin incelenip araştırılması” na ilişkin Plan Bütçe Komisyonu tarafından raporun görüşülmesi.

6-Meclis Üyelerinden, Yüksel ALMAS ve Kesuman TAŞLI  imzalı “Belediyemiz Şeyhşamil  mahallesi meydan parkındaki kadınların yaşadığı sorunlar ve taleplerinin incelenip araştırılması”na ilişkin Kadın Sorunlarını Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan  raporun görüşülmesi.

7-Meclis Üyelerinden, Ramazan ÖZÇELİK  ve Kesuman TAŞLI imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Selahattin Eyubi Mahallesindeki tatlıcıların denetlenmesi ”ne ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

8-Meclis Üyelerinden, Sedat GÜLTEKİN ve Ahmet Fikret ÖCAL imzalı“ Mevlana Halit Mahallesindeki kaçak yapıların araştırılıp incelenmesi ”ne ilişkin İmar ve  Şehircilik Komisyonu  tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

9-Meclis Üyelerinden, M.Şirin GÜRBÜZ ve Perihan AKTAŞ imzalı “Belediyemiz Bağcılar mahallesinde 2016 yılı içinde yapılan yol çalışmalarının  araştırılıp incelenmesi” ne  ilişkin İmar ve  Şehircilik Komisyonu  tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

10-Zabıta Müdürlüğünün, 22/05/2017 tarih ve 303  sayılı” Yönetmelik hazırlanması“na ilişkin  İnceleme ve Araştırma  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

11-Meclis Üyelerinden, Ayfer ÖZSOY ve Perihan AKTAŞ imzalı “Belediyemiz sınırlarında  bulunan  Yeşildallı  mahallesinde yaşayan vatandaşların sorunlarının incelenip araştırılması” na ilişkin Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

12-Meclis Üyelerinden, Pervin AYLİ ve Mehmet ORUÇ imzalı “İlimizde bulunan üst geçitlerin incelenip  araştırılması” na ilişkin Engelliler Komisyonu tarafından  hazırlanan raporun görüşülmesi. 

13- Meclis Üyelerinden, Halime BAYRAM ve Rıfat TURFAN imzalı “Belediyemiz sınırlarında bulunan Rıhan Parkında kadın, çocuk ve engellilere kulanım alanlarının uygun olup olmadığının incelenip araştırılması“na ilişkin Kadın Erkek Eşitlik  Komisyonu tarafından hazırlanan raporun görüşülmesi.

14- Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün 13.06.2017  tarih 253  sayılı “ Bedelsiz tahsis’ konulu yazıya  ilişkin yazılı önergenin  görüşülmesi.

15-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, 20.06.2017 tarih ve 1161 sayılı” Plan değişikliği“ne ait  yazının görüşülmesi.  

Dilek  ve  temenniler                                                                               

Kapanış                                                                                                       

Birsen KAYA AKAT

Belediye Başkanı