Bağlar Belediyesinde ayın personeli uygulaması başlatıldı

13.09.2017

Bağlar Belediyesi Ayın Personeli uygulamasını başlatarak personellerin motivasyon ve performansını yükseltmeye çalışıyor.

Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan personellerinin motivasyonunu artırmak için Ayın Personeli uygulamasını başlattı. Bu kapsamda başlatılan uygulamada Ahmet Atman isimli personel gösterdiği performansla ayın ödülüne layık görüldü. Ayın personeli seçilen Ahmet Atman ödül olarak çeyrek altın ve teşekkür belgesi verildi.  Düzenlenen törenle ödülü veren Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat yaptıkları bu uygulamayla personellerin motivasyonunu artırmak istediklerini dile getirdi. İlçemizin daha temiz görünmesi için gösterdiğiniz emeği takdire değer buluyorum. İlçemizin en önemli sorunlarından biri olan temizlik noktasında sizlerin ve halkımızın çabasıyla bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.  Gece gündüz demden daha çok çalışarak halkımıza verdiğimizi sözü yerine getireceğiz” dedi.

Birsen KAYA AKAT BELEDİYE BAŞKANI

PARKLARIMIZ