Bağlar Belediye Başkanı yol çalışmalarını denetledi

17.10.2017

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde yol asfaltlama çalışmalarına  bir yenisini daha ekledi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları Şeyh Şamil Mahallesi 665. Sokakta asfaltlama çalışması devam ediyor. Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Başkan Yardımcıları Perihan Aktaş ve Ayfer Özsoy yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Yol yapım ve onarım çalışmalarını Belediye Ekipleri tarafından  aralıksız sürüyor. Mahalleli tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Akat, halkımızı memnun etmek için yol onarım ve düzenleme çalışmalarına tüm birim ve çalışma ekibiyle devam edeceklerini söyledi.