Başkan Akat ağaç dikimine katıldı

25.10.2017

Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat yeni yapılan yeşil alanda ağaç dikimi ve çimlendirme çalışmasına katıldı.

Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat ve Başkan Yardımcıları Bağcılar Mahallesi 1188’inci sokakta yeni yapılan yeşil alanda ağaç dikimi ve çimlendirme çalışmasına katıldı. Yeşil alanda 268 adet elder çamı ağacının dikimi ve çimlendirme çalışması yapıldı. Başkan Akat, yeşil alana ilişkin ağaç dikimi ve çimlendirme çalışması yaptıklarını belirterek, kısa bir süre içerisinde alanın halkın hizmetine sunulacağını dile getirdi. Bu yıl içerisinde 4 tane yeşil alan yaptıklarını ifade eden Akat, “ Bağların daha yeşil bir görünüm kazanması için projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyoruz. İlçemizin yeni yerleşim alanı olan Bağcılarda çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecektir.” dedi.