English Kurdi Türkçe
251 93 00

5 Yıllık Stratejik Plan için yoğun mesai yürütülüyor

1.07.2024

Bağlar Belediyesi, 5 Yıllık Stratejik Planı’nı hazırlamak için yoğun bir mesai yürütüyor. Bir yandan halkın görüş ve önerilerini almak için stantlarda anket yapılırken, bir yandan da planlama için toplantılar yapılıyor.

Bağlar Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı’nı hazırlamak ve ilçenin geleceğini halkla beraber planlamak amacıyla yoğun bir mesaiye başladı.

Belediye hizmet binası önünde kurulan stantlarda halkın görüş ve önerilerine başvuruluyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Kadın ve Aile Hizmetleri, Temizlik İşleri müdürlükleri yetkilileri, yurttaşların talep ve önerilerini dinliyor.

Katılımcı belediyecilik

Stantlara gelen yurttaşlar, Stratejik Plana ilişkin hazırlanan “Belediye Hizmetlerinin Değerlendirilmesi”  formunu doldururken, Bağlar’ın geleceğini birlikte planlamada öncü misyonuna sahip oluyor.

Formlarda, ulaşım hizmetleri, sağlık ve sosyal hizmetler, kültür ve turizm, afet yönetimi ve kent denetimi, kurumsal yapının güçlendirilmesi başlıkları altında halkın değerlendirmelerini yapabileceği alanlara yer veriliyor.

Eş Başkanlar Ayaz ve Çelik başkanlığında toplantı alındı

5 Yıllık Stratejik Plan’ın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda önemli bir toplantı da organize edildi. Bağlar Belediyesi Eş Başkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, Eş Başkan Yardımcıları Jiyan Aslan ve Reşat Yücel, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri bir araya gelerek toplantı düzenledi. Toplantıda stratejik planın hazırlanmasına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Yurttaşlar, Bağlar Belediyesi web sayfasından “HİZMET DEĞERLENDİRME ANKETİ”ne ulaşarak, 5 Yıllık Stratejik Planı’nın oluşturulmasında katkıda bulunabilir.