English Kurdi Türkçe
251 93 00

Kaynartepe halkı mahallenin geleceği için  oy kullanıyor 

26.08.2025

Kaynartepe Mahallesi'nde yaşayan yurttaşlar mahallenin geleceğine birlikte karar veriyor. Yurttaşlar Katılımcı Bütçe çalışmaları kapsamında oy kullanarak mahalle için en çok ihtiyaç duyulan 3 projeyi belirliyor.  

Bağlar Belediyesi'nin Katılımcı Bütçe çalışmaları kapsamında pilot bölge olarak belirlenen Kaynartepe Mahallesi, seçim aşamasında. Halk buluşmalarıyla öneri ve taleplerini dile getiren yurttaşların müzakere ettiği ve önceliklendirdiği 13 proje seçime sunuldu.  Kaynartepe sekinleri, hem fiziki olarak sandıklarda hem de dijital ortam ile oyunu kullanabiliyor.  Yurttaşlar  “www.baglarbutce.com” adresinden ve  karekodlar aracılığıyla oyunu kullanabiliyor. Mahallenin farklı noktalarında kurulan sandıklara da ilgi büyük. 

Sandık noktaları şöyle: 

Kaynartepe Mahalle Muhtarlığı
Solin Çocuk Oyun Evi
Bağlar Dörtyol
Koşuyolu- Sunay Caddesi
Nükhet Coşkun Caddesi
Gürsel Caddesi

Halkın 13 projede arasında en fazla oy verdiği  ilk 3 proje, 29 Ağustos Cuma günü yapılacak halk buluşmasında kamuoyu ile paylaşılacak.  

Leyla AYAZ - Siraç ÇELİK EŞ BAŞKANLAR