English Kurdi Türkçe
251 93 00

Eşbaşkanlar İmar ve Şehircilik Konferansı'na katıldı

21.09.2025

Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Leyla Ayaz ve Siraç Çelik,  GABB ve TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen İmar ve Şehircilik Konferansı’na katıldı. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeleri Birliği (GABB) ve TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kurulu işbirliğiyle İmar ve Şehircilik Konferansı düzenlendi. Çand Amed Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen konferansa, Bağlar Belediyesi Eşbaşkanları Leyla Ayaz ve aynı zamanda GABB Eşbaşkanı da olan Siraç Çelik de katıldı. 

Konferansa ayrıca GABB Eşbaşkanı Neslihan Şedal, TMOOB İKK Sekreteri Mahsun Çiya Korkmaz, akademisyenler, belediye eşbaşkanları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. 

Değişen toplumsal ihtiyaçları karşılayan yeni bir kentleşme perspektifini oluşturmak amacıyla organize edilen konferans, sorunların çözümüne yönelik bir çerçevenin sunulmasını da amaçlıyor.

 

Leyla AYAZ - Siraç ÇELİK EŞ BAŞKANLAR