Bağlar Belediyesi Temizlik ekipleri, “Daha Temiz Bir Bağlar” sloganıyla mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Emekçiler, Bağcılar Mahallesi'nde bulunan esnaf ve yurttaşlara broşür dağıtarak temizlik yaptı.
Bağlar Belediyesi Temizlik Müdürlüğü "Daha Temiz Bir Bağlar" sloganıyla başlattığı temizlik kampanyası ile Bağcılar Mahallesi'nde çalışma yürüttü. Emekçiler, Çevre Koruma Ekibi ile birlikte Yenihal ve Toptancılar'da cadde boyunca hem temizlik yaptı hem de esnaf ve yurttaşlar broşür dağıttı.
Çalışma kapsamında;
Temiz, sağlıklı, sürdürülebilir çevre için birlikte hareket etmenin önemi
Atıkların çöp poşetlerinde kapalı şekilde 17.00 – 19.00 saatleri arasında çöp noktalarına bırakılması
Süpürülen atıkların bina çekme mesafesine, kaldırıma ve sokağa atılmaması,
Balkon ve pencerelerden çöplerin atılmaması noktasında bilgilendirmeler yapılarak birlikte daha temiz bir Bağlar çağrısı yapıldı.






