Kadın Politikaları Müdürlüğüne bağlı Narin Çok Amaçlı Çocuk ve Aile Merkezi’nde, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.Çocuk haklarından biri olan ana dil hakkına dikkat çekildi. Çocuklar birlikte ana dillerinde masal ve hikâyeler okudu.
Bağlar Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğüne bağlı Narin Çok Amaçlı Çocuk ve Aile Merkezi’nde, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında etkinlik gerçekleştirildi.
Çocuk haklarından biri olan ana dil hakkına dikkat çekildi. Çocuklar birlikte ana dillerinde masal ve hikâyeler okudu. Etkinlikte, her çocuğun kendi ana dilinde öğrenme, kendini ifade etme ve kültürünü yaşatma hakkının önemine vurgu yapıldı.
Narin Çok Amaçlı Çocuk ve Aile Merkezi’nde, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla çocukların haklarına dikkat çekmek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla her hafta farklı bir etkinlik düzenlenecek.