TR | KU
A- A+

Kadın sporculardan Eş Başkanlara ziyaret: Amacımız daha fazla genci sporla buluşturmak

09 Ocak 2025

Bağlar Belediyesi Spor Kulübü U18 Kadın Takımı, şampiyonluk kupasını kazandıktan sonra Eş Başkanları ziyaret etti. Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik, amaçlarının daha fazla genci sporla buluşturmak olduğunu ifade etti.

Ligde çıktığı tüm maçları kazanarak namağlup şampiyonluğunu ilan eden ve kupa kazanan Bağlar Belediyespor U18 Basketbol Kadın Takımı, Eş Başkanlar Leyla Ayaz ve Siraç Çelik’i ziyaret etti. Genç sporcular, kazandıkları kupayı Eş Başkanlara takdim ederken, kendilerine olan destekleri ve inançları dolayısıyla eş başkanlara teşekkür etti.

Başarılarından dolayı genç sporcuları tebrik eden Eş Başkan Leyla Ayaz, gençleri desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi. Her zaman yanlarında olduklarını belirten Ayaz, amaçlarının daha fazla genci sporla buluşturmak olduğunu ifade etti.

Eş Başkan Siraç Çelik de sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Çelik, bu başarılarla diğer gençlere de örnek olduklarını belirterek, tüm gençlere ulaşmak istediklerini kaydetti.

 


Foto Galeri

facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
whatsapp sharing button
print sharing button