TR | KU
A- A+

Sahada kesintisiz çalışma: Metruk yapıların yıkımı sürüyor 

25 Eylül 2026

Fen İşleri ile İmar ve Şehircilik müdürlüklerinin çalışmasıyla gerekli tespitler ve işlemler yapılıyor, güvenlik önlemleri alınarak yıkım gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, Şeyh Şamil, Yunus Emre, Kaynartepe ve Fatih mahallelerinde 7 metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Bağlar Belediyesi, ilçe genelinde güvenlik ve çevre açısından risk oluşturan metruk yapılara yönelik yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Yurttaşların can güvenliğini sağlamak, kamusal alanların daha güvenli hale getirilmesi ve mahallelerde daha sağlıklı bir yaşam çevresi oluşturulması amacıyla sahada kesintisiz bir çalışma yürütülüyor. 

Fen İşleri ile İmar ve Şehircilik müdürlüklerinin çalışmasıyla gerekli tespitler ve işlemler yapılıyor, güvenlik önlemleri alınarak yıkım gerçekleştiriliyor. 

Bu kapsamda, Şeyh Şamil, Yunus Emre, Kaynartepe ve Fatih mahallelerinde 7 metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi.

Çevre ve halk sağlığını korumak,  kadınlar, çocuklar ve tüm yurttaşların kendi sokağında kendisini güvende hissetmesi için çalışmalara devam ediliyor.

 


Foto Galeri

facebook sharing button
twitter sharing button
linkedin sharing button
whatsapp sharing button
print sharing button